Date de identificare

SC Advanced European Logistics SRL

Sediu social: Str. Brândușelor, Nr. 13/9C/4, Sinaia, 106100, Prahova, România

Sediu agenție: Bd. Republicii, Nr. 15, Sinaia, 106100, Prahova, România

CIF: RO 24729580

Nr. Reg. Com.: J29/3092/2008

Banca: Alpha Bank Sinaia

Cont RON: RO25 BUCU 1551 3042 4112 2RON

Cont EUR: RO24 BUCU 1551 2159 5171 9EUR

Cerificat de înregistrare PDF

Licență turism

ADVANCED Travel

Agenție de turism de tip TOUROPERATOARE, nr. licență 7507 din 15.01.2016.

Agenție de turism de tip ORGANIZATOARE, nr. licență 1615 din 27.03.2019.

Licență ADVANCED Travel PDF

Asigurare

CITY INSURANCE S.A.

Poliță de asigurare privind rambursarea cheltuielilor de repatriere și / sau a sumelor achitate de către sau pe seama călătorilor, în cazul insolvenței agenției de turism organizatoare, Seria BN, Nr. 000002319, pentru perioada 11.02.2021-10.02.2022.

Poliță de asigurare ADVANCED Travel PDF

Brevet de turism

Mihaela Cristina ENACHE

Director de agenție de turism.

Brevet de Turism PDF

Contract Cadru Servicii Turistice

 

Ordin nr. 1387/2015 din 11/11/2015 pentru aprobarea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice

Având în vedere prevederile art. 2 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 86/2014 privind stabilirea unor măsuri de reorganizare la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 174/2015,  în temeiul prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 107/1999 privind activitatea de comercializare a pachetelor de servicii turistice, republicată, având în vedere prevederile Hotărârii Guvernului nr. 1.267/2010 privind eliberarea certificatelor de clasificare, a licenţelor şi brevetelor de turism, cu modificările şi completările ulterioare, în temeiul art. 3 alin. (1) lit. A2) şi art. 9 alin. (6) din Hotărârea Guvernului nr. 47/2013 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Economiei, Comerţului şi Turismului, cu modificările şi completările ulterioare, ministrul economiei, comerţului şi turismului emite următorul ordin:

Art. 1.

Se aprobă contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 2.

(1) Nerespectarea prevederilor prezentului ordin se sancţionează potrivit Ordonanţei Guvernului nr. 107/1999 privind activitatea de comercializare a pachetelor de servicii turistice, republicată, precum şi Hotărârii Guvernului nr. 1.267/2010 privind eliberarea certificatelor de clasificare, a licenţelor şi brevetelor de turism, cu modificările şi completările ulterioare.

(2) Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor se realizează de personalul de specialitate din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Turism.

Art. 3.

La data intrării în vigoare a prezentului ordin îşi încetează aplicabilitatea prevederile Ordinului ministrului transporturilor, construcţiilor şi turismului nr. 516/2005 pentru aprobarea contractului-cadru de comercializare a pachetelor de servicii turistice, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 334 din 20 aprilie 2005.

Art. 4.

Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I. (nr. 122 din 17/02/2016)

Anexa – contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice ADVANCED Travel

Autorități Naționale

Autoritatea Națională pentru Turism

Telefon: 0800 86 82 82

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului

Telefon: 021 9551

Sfaturi de călătorie

 • Consultaţi periodic site-ul Ministerului Afacerilor Externe, secţiunea Condiţii de Călătorie.
 • Respectaţi regimul de şedere, limitele de valabilitate ale vizelor sau ale permiselor de şedere, după caz. În acest sens, verificaţi rubrica Vize şi servicii consulare – Regimul de vize.
 • Consultaţi Ghidul Serviciilor Consulare – conţine informaţii utile care vă pot ajuta să fiţi în siguranţă atunci când vă aflaţi în afara ţării şi să rezolvaţi o serie de situaţii nedorite şi neprevăzute care pot apărea pe parcursul călătoriei dumneavoastră.
 • Informaţi-vă asupra situaţiei de securitate din ţara de destinaţie!  În acest sens, verificaţi rubrica Alerte de călătorie.
 • Aveţi grijă ca documentele de călătorie să fie valabile şi în bună stare!   
 • Este indicat să aveţi cu dumneavoastră, pe lângă un document de călătorie valabil şi un act de identitate (preferabil cu fotografie – exemplu permisul de conducere).
 • Înregistraţi-vă la cea mai apropiată misiune diplomatică în cazul în care călătoriţi în zone nesigure sau îndepărtate.
 • Dacă vă aflaţi în dificultate în străinătate, contactaţi ambasada sau consulatul României pentru a putea beneficia de asistenţă consulară de specialitate, în conformitate cu legislaţia în vigoare.
  Coordonatele misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare le puteţi găsi la rubrica Misiuni ale României.
 • Evitaţi implicarea în demonstraţii sau manifestări de stradă în ţările vizitate.
 • Indiferent de zona de destinaţie, păstraţi documentele, lucrurile de valoare, biletele de călătorie, banii şi cărţile de credit în locuri sigure şi nu le expuneţi în mod vizibil asupra dumneavoastră sau în maşini.
 • Evitaţi deplasarea în zone periculoase!
 • Procuraţi-vă un ghid al ţării în care mergeţi. 
 • Respectaţi legislaţia locală!  Cetăţenii români aflaţi pe teritoriul altor state se supun jurisdicţiei acelor state şi sunt responsabili pentru orice încălcare a legilor sau regulilor locale. Oricât de diferite sunt legile sau regulile străine faţă de cele existente în România, respectarea lor este obligatorie şi vă asigură liniştea, confortul şi demnitatea faţă de autorităţile locale. Responsabilitatea respectării legilor în străinătate şi cea a asigurării reprezentării în justiţie în cazul instituirii unor proceduri judiciare revine în mod individual fiecărui cetăţean român.
 • Sunteţi responsabili pentru orice încălcare a legilor locale, chiar dacă nu le cunoaşteţi.
 • Respectaţi tradiţiile şi obiceiurile locale. Unele comportamente sociale pot intra sub incidenţa legii penale a ţării respective.
 • Cereţi permisiunea localnicilor pentru a-i fotografia sau filma.
 • Asiguraţi-vă că aveţi la dumneavoastră mijloace financiare suficiente pentru întreţinerea proprie şi a membrilor de familie, după caz.
 • Dacă călătoriţi cu avionul, informaţi-vă în legătură cu produsele pe care le puteţi lua în bagajul de mână.
 • Nu vă angajaţi să transportaţi bagajele unor persoane necunoscute. Există riscul ca acestea să conţină produse interzise, iar dumneavoastră veţi suporta consecinţele legii!
 • În cazul în care călătoriţi cu avionul sau trenul, consultaţi ghidul Drepturile pasagerilor UE, realizat de Comisia Europeană. Acest material oferă informaţii utile cu privire la drepturile dumneavoastră în caz de îmbarcare refuzată, zbor anulat, întârzieri prelungite, pierdere bagaje. De asemenea, ghidul conţine şi informaţii privind accesibilitatea pasagerilor cu mobilitate redusă.
 • În cazul călătoriilor cu autobuzul/trenul, fiţi atenţi la bagajele dumneavoastră pe întreaga durată a călătoriei.
 • În cazul în care doriţi să călătoriţi cu animale de companie, vă recomandăm să vă informaţi asupra documentelor de călătorie necesare pentru acestea!

E bine să ai o vacanță relaxantă!

Vacanța este un moment mult așteptat de relaxare și odihnă. Generali îți oferă asigurări de călătorie care te pun la adăpost de riscurile ce pot interveni în timpul deplasărilor tale. Parteneriatul cu noi îți oferă garanția unei vacanțe liniștite. Astfel te vei simți în siguranță și îți vei permite să te bucuri din plin de timpul tău liber.

Avantajele polițelor Travel Generali:

 • Asistență 24/24h, 7 zile din 7
 • Preluarea promptă a cheltuielilor medicale și acoperirea tratamentului medical de urgență
 • Decontare directă a cheltuielilor de către compania de asigurări
 • Rețea extinsă de unități medicale și acoperire world wide